Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Dievča (10) sa vracalo z kostola, neznámy muž ho zatiahol do auta
Zdielať na

Dievča (10) sa vracalo z kostola, neznámy muž ho zatiahol do auta

TVRDOŠÍN / Na Hornej Orave došlo podľa informácií televízie JOJ k sexuálnemu zneužitiu malého dievčaťa. Desaťročnú školáčku zatiaľ neznámy páchateľ údajne vzal do auta, kde ju mal podľa všetkého zneužiť, a potom ju mal vyložiť v Nižnej.

Podľa informácií televízie JOJ sa dievča vracalo z kostola. Neznámy páchateľ ju vzal do auta. V Nižnej, kde ju mal vyložiť, dievča vraj ratovala okoloidúca pani, ktorá vystrašenú školáčku doviezla domov k rodičom. Tí zalarmovali pomoc. Mladá 18-ročná mamička, keď dieťa zbadala, okamžite konala.

"Išla som jej otvoriť, povedala som jej nech sa ide umyť, lebo bola celá krvavá, mala modrú celú tvár, krv jej tiekla z nosa," opisuje.

"Polícia prijala trestné oznámenie pre podozrenie zo sexuálneho zneužívania maloletého dievčaťa z Tvrdošína. Na prípade intenzívne pracujeme, preverujeme všetky okolnosti prípadu a získavame informácie k podozrivým osobám," informuje hovorkyňa žilinskej polície Janka Balogová. 

Oravskí policajti v priebehu 24 hodín po čine zadržali podozrivého. Ku vypátraniu pravdepodobne pomohol aj kamerový systému, ktorý je v Nižnej.

"V Žilinskom kraji tento týždeň došlo k nechutnému činu, keď muž zneužil iba 10-ročné dievčatko. Kolegom z Oravy sa v priebehu 24 hodín po čine podarilo zadržať podozrivú osobu," píše na sociálnej sieti Polícia Slovenskej republiky.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy