Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Potácala sa popri trati, museli zastaviť vlakovú prepravu
Zdielať na

Potácala sa popri trati, museli zastaviť vlakovú prepravu

HUMENNÉHO / Prechádzajúca vlaková súprava iba tesne minula 40-ročnú ženu z Humenného. Pohybovala sa po koľajisku pod vplyvom alkoholu a opakovane doň padala. Na miesto privolali aj políciu. Osobné vlaky mali pre túto mimoriadnu udalosť meškanie.

Žena sa neoprávnene ocitla v koľajisku a spôsobila tým meškanie vlakov. "Výpravca na polícii oznámil, že popri železničnej trati kráča neznáma žena, u ktorej bolo badať, že je pod vplyvom alkoholu. Žena opakovane do koľajiska spadla," opísala situáciu hovorkyňa KR PZ Prešov, Jana Migaľová. Humenčanku iba tesne minula prechádzajúca vlaková súprava. Z dôvodu mimoriadne nebezpečnej situácie vyrozumeli železnice policajný zbor z Humenného. Výpravca rozhodol, že ďalšie dva osobné vlaky vypraviť nemôže. Privolaní policajti celý úsek trate preverili, no žena sa už v koľajisku nenachádzala.

Polícia ju našla až po dvoch hodinách. Išlo o 40-ročnú Humenčanku. Privolali jej rýchlu zdravotnú službu. "V dôsledku tejto mimoriadnosti meškali dva vlaky 20 minút," povedala Martina Pavlíková, hovorkyňa ŽSR. Na železničných tratiach dochádza k zrážkam s chodcami veľmi často. Polícia túto udalosť eviduje ako podozrenie zo spáchania priestupku na úseku železničnej dopravy.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy