Zatiahnuté
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
VIDEO: Bitka v humenskom bare, čašníčka skončila v nemocnici
Zdielať na

VIDEO: Bitka v humenskom bare, čašníčka skončila v nemocnici

HUMENNÉ / Bili sa hlava-nehlava a vyzerá to tak, že dôvod zrejme nepoznajú asi samotní účastníci. Z hromadnej bitky v Humennom paradoxne najhoršie dopadla tridsaťročná čašníčka. Chlapov chcela oddeliť, no ona sama napokon skončila v nemocnici.

"Začalo to dvomi bratmi, oni proste začali podrývať do našich známych," opisuje čašníčka Katarína. Do incidentu sa zamiešala aj čašníčka. S dobrým úmyslom chcela zabrániť k zhoršeniu už aj tak vypätej situácie. Dopadlo to však tak, že rana, mierená na iného útočníka, skončila na jej tvári. "Pri vzájomnom fyzickom napádaní medzi viacerými osobami došlo k zraneniu 30-ročnej Evy. Tá utrpela zranenia v tvárovej oblasti," vysvetľuje prešovská hovorkyňa Jana Migaľová.

 Z obvinením na krku napokon dokopy skončili traja ľudia. A to pre výtržníctvo v súbehu s ublížením na zdraví. "Ak sa páchateľom vina preukáže, hrozí im 2-ročné väzenie," dodáva Migaľová. "Moja kolegyňa sa zachovala len dosť hrdinsky, len škoda, že na to doplatila. A tí Ukrajinci nech sa tu neukazujú," dodáva čašníčka.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy