Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
VIDEO: Dve znepriatelené rodiny sa pobili, lietali kamene aj palice
Zdielať na

VIDEO: Dve znepriatelené rodiny sa pobili, lietali kamene aj palice

Kendice - V osade v prešovskom okrese prišlo k hromadnej bitke dvoch znepriatelených rodín. Útočili na seba kameňmi, lopatami, aj palicami. Zranených musela ošetriť záchranka.

S kameňmi, s palicami, s lopatami - čo mali po ruke, to po sebe hádzali členovia dvoch znepriatelených rodín. Po rane poriskom od sekery museli ošetriť poranenie na hlave 22-ročného muža. Takmer 70-ročná žena to schytala priamo do tváre. Kameňom jej trafili do nosa a pod oko. Ďalšia prišla so zakrvavenou rukou a jej príbuzná mala od kameňa ranu na nohe. "Polícia na základe danej udalosti začala trestné stíhanie vo veci trestných činov ublíženia na zdraví a výtržníctva," vyjadrila sa Jana Migaľová, hovorkyňa KR PZ Prešov.

Ohadzovanie sa na ulici začalo podľa miestnych už včera večer. Dnes pritvrdili a začali s demolovaním domov. Jedna z rodín sedela práve v kuchyni, keď im s kameňmi a s palicami prerazili okná na dome. V miestnosti sa pri okne nachádzalo aj mesačné bábätko. Polícia v tejto osade nebola po prvýkrát, no nie je to v súvislosti s konfliktami miestnych. "Do tejto oblasti sú pravidelne vysielané policajné hliadky zväčša z dôvodu preventívnych opatrení," upresnila Jana Migaľová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy