Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Muž chcel okradnúť chorú starenku, no malo to háčik
Zdielať na

Muž chcel okradnúť chorú starenku, no malo to háčik

BARDEJOV / V Kurove neďaleko Bardejova sa neznámy muž pokúsil okradnúť dôchodkyňu. Podobným spôsobom akým už prišli o peniaze mnohí oklamaní ľudia, teraz skúšal pripraviť o majetok aj pani Annu. Na staršiu ženu podvodník skúšal starú fintu s rozmieňaním peňazí.

Muž prišiel k starenke a povedal, že vyhrala a gratuluje jej. "Mi podal ruku a hovorí mi, gratulujem vám. A k čomu? ku paliciam že nosíte palicu, som vám doniesol 120 eur," povedala žena. Celé to malo jeden háčik. Od staršej ženy chcel naspäť 400 eur. "Potom mi dal do ruky 500 a 20 eur. Keď ja odkedy sú eurá, som ešte 500 eur nevidela. Ja neviem jak to vyzerá," povedala starenka. 

Neznámy muž bol slušne oblečený a na hlave mal šiltovku. Mohol mať okolo 50 rokov. Do dediny prišiel autom a rýchlo sa vyparil. Staršia žena žije skromne a má zdravotné problémy. Zlodej od nej odišiel na prázdno lebo nemala pri sebe peniaze. "Polícia upozorňuje najmä starších občanov, aby cudzím ľuďom peniaze nerozmieňali a nepúšťali ich do svojich obydlí," povedal hovorca KR PZ Prešov Daniel Džobaník.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy