Jasno
22°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Mladá Martinčanka prežívala peklo, mal ju zneužívať strýko
Zdielať na

Mladá Martinčanka prežívala peklo, mal ju zneužívať strýko

MARTIN / Tridsaťročná žena z Martina tvrdí, že v detstve prežila peklo. Život jej mal zničiť vlastný strýko. Podľa jej slov ju roky zneužíval. Žena už nemôže podať trestné oznámenie, čin je totiž podľa zákona premlčaný.

Mladú ženu mal roky zneužívať jej vlastný strýko. Svojej rodine sa s tým zverila až po 24 rokoch. Mala síce strach, no donútili ju okolnosti. "Lebo moje dieťa je v tom veku, keď to u mňa začalo," povedala žena. 

Strýko ju mal zneužívať od šiestich rokov a nemalo ísť iba o obchytkávanie. "Zneužíval ma a robil mi rôzne prasačiny, došlo tam k samotnému sexu? Áno," povedala žena. Dnes už 30-ročná žena tvrdí že mala strach zdôveriť sa aj pre to, že jej ubližoval práve človek z rodiny. "Bála som sa že mi nikto nebude veriť," povedala žena. 

Rodičia chceli na strýka podať trestné oznámenie no skutok je po 24 rokoch premlčaný. "Ak niekto má takéto skúsenosti treba podávať trestné oznámenie, pretože takéto konanie v poriadku nie je a môže to mať zlý vplyv na duševný a obdobný vývoj osoby," povedala expertka na trestné právo Lucia Kurilovská.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy