Skoro jasno
12°
Bratislava
Valér
18.4.2024
VIDEO: Neznámy vodič zdevastoval šesť odparkovaných áut
Zdielať na

VIDEO: Neznámy vodič zdevastoval šesť odparkovaných áut

MARTIN / Veľké a nepríjemné prekvapenie pripravil zatiaľ neznámy vodič obyvateľom Martina. Krátko pred jedenástou večer zdevastoval šesť zaparkovaných áut. A z miesta činu zbabelo ušiel.

Viacerí ľudia z bytovky v Martine majú za sebou rušnú noc a čakajú ich nemalé starosti, ktoré im zariadil jeden nezodpovedný vodič. Ten jednou ranou zničil  šesť áut. Priebeh havárie zachytila kamera z vozidla zaparkovaného na druhej strane cesty. "Z doposiaľ nezistených príčin narazil do odparkovaného vozidla Nissan Almera. V dôsledku zrážky došlo k nárazu do ďalších piatich odparkovaných vozidiel," opísala situáciu hovorkyňa KR PZ Žilina, Jana Balogová. 

Takmer všetci obyvatelia jedného vchodu sa teraz nemôžu voziť vo svojich autách. Mnohým to komplikuje život pri vybavovaní každodenných záležitostí. Jeden z obyvateľov domu mal šťastie, že zaparkoval inde. "Ráno som mal ísť do servisu, som si ho chcel nechať tu, ale mal som tušenie, dal som si ho do garáže," hovorí o svojom predvídavom rozhodnutí Gabriel  Deri.  Škoda, ktorú vodič spôsobil, dosiahla výšku zhruba 6800 eur. Kto za to môže, zatiaľ známe nie je. Na záberoch vidieť, ako okamžite po nehode z miesta odchádzajú štyria ľudia. A jeden z nich má akosi naponáhlo. Polícia už má indície o posádke aj s podozrením, kto zo štvorice šoféroval. No, či naozaj sedel za volantom, nebude jednoduché dokázať.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy