Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
O pár týždňov by bol z neho maturant. Tragická nehoda mu vzala život
Zdielať na

O pár týždňov by bol z neho maturant. Tragická nehoda mu vzala život

SPIŠSKÁ STARÁ VES / Tragická nehoda sa stala v okrese Kežmarok, keď pri čelnej zrážke s autobusom zomrel devätnásťročný vodič auta.

Tragická dopravná nehoda sa stala na Zamagurí. Autobus sa zrazil s osobným autom, za volantom ktorého sedel iba devätnásťročný Dušan.

Osobné auto mladého muža vyzeralo po čelnej zrážke desivo. Dušana z neho museli vystrihnúť hasiči. Mladý muž bol ešte pri vedomí, o jeho život bojovali záchranári takmer hodinu. Žiaľ sa to nepodarilo.

Podla informácii TV JOJ išiel mladík odviezť niekoho skoro ráno do susednej dediny. Nešťastie sa stalo, keď sa vracal domov do Spišskej Starej Vsi. Oproti išiel prázdny autobus, s ktorým sa čelne zrazil. Vodič autobusu sa k nehode vyjadriť nechcel. Údajne sa ešte snažil strhnúť volant, keď zbadal, že sa na neho vyrútilo osobné auto. Aká bola príčina tohto veľkého nešťastia, vyšetruje polícia.

"Záchranári Falck zasahovali v ranných hodinách pri dopravnej nehode pri Spišskej Starej Vsi. Zrazilo sa tam osobné auto s autobusom. Vodič auta aj napriek takmer hodinovej snahe záchranárov o oživenie zraneniam na mieste podľahol. Cestujúci a posádka autobusu vyviazli bez zranení,“ informoval hovorca skupiny Falck na Slovensku Vladimír Vanko.

Pre zimné počasie sa na cesty na Spiši a Zamagurí vrátili aj cestári. Opätovne spustili zimnú údržbu, výjazdy mali v pondelok aj v utorok ráno. S počasím to podľa jeho slov nevyzerá dobre, predpokladá preto ďalšie nasadenie služieb, podľa jeho slov by tak zjazdnosť mala byť zabezpečená tak, ako doteraz.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy