Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Polícia obvinila Sheilu a jej kamarátku za vyvádzanie v bare
Zdielať na

Polícia obvinila Sheilu a jej kamarátku za vyvádzanie v bare

RUŽOMBEROK / Polícia v Ružomberku obvinila dve mladé ženy. Ide o 24-ročnú Sheilu a jej 19-ročnú kamarátku z prečinu výtržníctva spáchaného v spolupáchateľstve. Sheilu obvinili aj z prečinu násilia proti skupine obyvateľov.

Na Sheilu dal poverený policajt podnet na vzatie do väzby. Druhú z obvinených stíhajú na slobode.

Incidentu, ktorý sa odohral v sobotu v skorých ranných hodinách predchádzala streľba na terase. Tam vystrelila Sheilina kamarátka. Ďalšej streľbe jej zabránil jeden z hostí. Následne došlo k hádke medzi mladou ženou a pracovníčkou herne. Zakrátko sa do potýčky zapojila aj Sheila, ktorá rozdávala údery na všetky strany.

Sheila je známa najmä pre svoje video, v ktorom močila na korán. Z piatka na sobotu vystrájala opäť. V herni v centre Ružomberka došlo k potýčke medzi Sheilou a inou mladou ženou. Podľa svedkov sa všetko odohralo pred siedmou hodinou ráno.

Dvadsaťštyriročná Ružomberčanka Sheila bola v bare spolu so svojou, o päť rokov mladšou, kamarátkou. Ako zachytáva amatérske video, v herni došlo k potýčke medzi Sheilou a inou mladou ženou. Motív hádky a následnej brutálnej bitky neobjasnili ani svedkovia. Jeden z tvrdých úderov dostal od agresívnej brunetky aj mladík, ktorý prišiel napadnutú ženu brániť.

"Obe ženy boli pod vplyvom alkoholu. Naďalej prebiehajú procesné úkony vo veci podozrenia z trestného činu výtržníctva," dodala žilinská krajská hovorkyňa Jana Balogová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy