Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
V lese našli pozostatky tela muža, vedľa ležala zbraň
Zdielať na

V lese našli pozostatky tela muža, vedľa ležala zbraň

KRUPINA / V lesoch neďaleko Krupiny našli policajti pozostatky ľudského tela s dierou v lebke. Pracujú s verziou, že ide o muža z Dolného Badína, ktorý je nezvestný od roku 2014. Neďaleko miesta nálezu našli aj podomácky prerobenú zbraň. Vyšetrovatelia zatiaľ nevylúčili cudzie zavinenie.

vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre usmrtenie, okolnosti smrti nie sú známe. Polícia nariadila pitvu a testy DNA.

Rozpadnutú peňaženku s dokladmi aj platobnou kartou na meno nezvestného Petra našiel muž počas prechádzky v doline. Potom, čo na to upozornil políciu, prehľadali celé okolie a našli ľudské pozostatky a lebku s dierou. Polícia predpokladá, že ide o Petra z Dolného Badína. Ten je nezvestný viac ako dva roky. Keď na jeseň 2014 záhadne zmizol, jedinou stopou, ktorá po ňom zostala bolo jeho auto.

Našli ho pri vodnej nádrži v Kozom Vrbovku a niekto ho podpálil, bolo totiž vyhorené do tla. Aj napriek pátracím akciám sa dlhé mesiace neobjavila ďalšia stopa, až teraz. Policajti čakajú na výsledky súdnej pitvy, ktorý by mala stanoviť presnú príčinu smrti. Polícia nevylučuje ani možnosť, že išlo o cudzie zavinenie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy