Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Falošný sobáš. Ukrajinec chcel trvalý pobyt na Slovensku
Zdielať na

Falošný sobáš. Ukrajinec chcel trvalý pobyt na Slovensku

SOBRANCE / Láska ako z rozprávky. Jeden deň sa zoznámili a na ten ďalší už boli zosobášení. Príbeh 24 ročnej Sandry zo Sobraniec je skutočný. Neskončil sa však šťastne, vyšetruje ho polícia. Jej 39 ročný manžel z Ukrajiny, chcel totiž podvodom získať povolenie na trvalý pobyt na Slovensku.

Ukrajinec oslovil ženu na verejnom priestranstve. Ihneď sa jej opýtal, či nemá záujem o finančnú odmenu. Sandra prikývla, keďže žije v chudobnej chatrči a musí sa starať o 3 malé deti. Súhlasila s účelovým sobášom s týmto mužom. Na ruku dostala prvú časť odmeny.

" Sľúbil mi 2000 eur, ale nedal mi, len 300," hovorí nevesta Sandra.

Keď žena dostala na ruku zálohu, súhlasila aj so sobášom. Ženích si po ňu prišiel a odviezol ju na Ukrajinu. Ukrajinec si chcel pomocou tohto sobáša zabezpečiť povolenie na trvalý pobyt na Slovensku.

 Naše úrady to však odhalili. Nevesta tak ďalšie peniaze od Ukrajinca už nedostala. Zo spoločného zväzku s cudzincom chce vycúvať. Žije s otcom svojich detí. Ukrajinca už úrady vyhostili zo Slovenska. Mladucha sa cíti podvedená. Navyše má opletačky so zákonom.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy