Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kristián onanoval pred dievčatami, obťažoval aj školáčku (13)
Zdielať na

Kristián onanoval pred dievčatami, obťažoval aj školáčku (13)

RIMAVSKÁ SOBOTA / V okrese Rimavská sobota vyčíňa sexuálny zvrhlík. Tamojšia polícia už rieši tri takéto prípady. Dvadsaťročný muž z obce Rimavská Seč si vyhliadne ženy rôzneho veku a onanuje pred nimi.

Posledný prípad, ktorý riešia policajti v súvislosti s týmto mužom, sa stal priamo v autobuse. Kristián počas jazdy oslovil 17- ročnú študentku. Zaliečal sa jej, chytil ju za ruku a nakoniec si rozopol nohavice.

Priznal to aj samotný muž. Neurobil to prvýkrát. Koncom februára s ním mali skúsenosť aj v potravínách, kde sa vyzliekol pred dvomi predavačkami a začal onanovať. Zdesená žena začala kričať, on ale nereagoval. V sebaukájaní pokračoval. 

Obťažoval školáčku

Ďalší prípad sa stal na železničnej stanici, kde na vlak čakala 13-ročná školáčka. Hrala sa s mobilom, keď k nej Kristián pristúpil. "On si do nej utrel ruku. Ona nevedela, čo si do nej utrel, len jej to bolo nepríjemné. Odišla od neho a potom si všimla, že masturbuje. Bola absolútne vystrašená," povedala pre TV JOJ matka 13 ročného dievčaťa.

Kristián žije posledné mesiace so svojou mamou a jej druhom, ktorý je zároveň jeho opatrovníkom. Od 3 do 18 rokov bol v detských domovoch, či nápravnovýchovnom ústave.

Zbavený spôsobilosti

Mladého muža, ktorý je zbavený spôsobilosti na právne úkony, už z posledného prípadu obvinili. Ostatné zatiaľ preverujú ako podozrenie zo spáchania trestného činu.

"Polícia v Rimavskej Seči obvinila 20-ročného muža z prečinu výtržníctva. Za tento skutok môže byť potrestaný odňatím slobody až na 3 roky," uviedla policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy