Oblačno
14°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
V bratislavskej MHD zomrel človek
Zdielať na

V bratislavskej MHD zomrel človek

BRATISLAVA / V autobuse mestskej hromadnej dopravy v Bratislave zomrel 43-ročný muž z Medzilaboriec. Cestujúci sa podľa záchranárov sťažoval na to, že sa mu ťažko dýcha.

Podľa informácií reportéra KRIMI Richarda Bolješika zomrel človek  v autobuse č. 63, ktorý smeroval z nákupného centra pri letisku do Lamača. Autobus odstavili na Bajkalskej ulici, pred športovou halou na Pasienkoch. Na miesto okamžite prišli policajti, ktorí potvrdili úmrtie. 

Cestujúci sa podľa záchranárov sťažoval na to, že sa mu ťažko dýcha. Na miesto poslali dve záchranky, muža sa ale nepodarilo zachrániť.

Ako informoval Dopravný podnik Bratislava, muža najprv oživoval vodič s cestujúV bratislavskej MHD zomrel človekcimi, do príchodu záchranárov v oživovaní pokračoval aj dispečer.

Podobnou smrťou nadránom skonal aj vodič osobného auta na Páričkovej ulici neďaleko autobusovej stanice. Nehybné telo za volantom v aute si všimli okoloidúci. sedemdesiatročný muž zomrel pravdepodobne v noci alebo nadránom na infarkt. Príčinu jeho smrti ale zatiaľ nikto oficiálne nepotvrdil.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy