Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Do štvorčlennej rodiny narazil mladík, pri nehode zasahoval vrtuľník
Zdielať na

Do štvorčlennej rodiny narazil mladík, pri nehode zasahoval vrtuľník

BRATISLAVA / Vážna dopravná nehoda sa stala v nedeľu večer medzi obcami Nová Dedinka a Tureň, kde sa zrazili dve osobné auta. Záchranári po príchode ratovali piatich zranených. Jedného z nich previezol do nemocnice vrtuľník.

Mladý vodič pravdepodobne nezvládol prejazd zákrutou, prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s prichádzajúcim autom, v ktorom sedela štvorčlenná rodina. Ich auto náraz odhodil mimo cestu. Zostalo prevrátené na boku a vo vnútri uväznilo posádku. Z vraku ich pomocou hydraulického náradia dostali až hasiči zo Senca a Pezinka.

Manželia utrpeli vážne zranenia a sú v nemocnici. Muža na Kramáre previezol vrtuľník. Ich 18-ročného syna a 19-ročného vodiča bieleho auta ošetrili a prepustili domov. Mladú 17-ročnú dcéru previezli do detskej fakultnej nemocnice.

Pod túto vážnu nehodu sa pravdepodobne podpísala vysoká rýchlosť. Presné príčiny však budú známe až po skončení vyšetrovania. Počas dokumentovania nehody bola cesta uzavretá a policajti premávku odkláňali na vedľajšie cesty.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy