Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Mejkap, kabelky, parochne - klenotníctva vykrádajú lupiči prezlečení za ženy
Zdielať na

Mejkap, kabelky, parochne - klenotníctva vykrádajú lupiči prezlečení za ženy

FLORIDA / Polícia pátra po dvojici zlodejov, ktorá sa zamerala na klenotníctva. Použili pritom maskovanie, aké sa tak často nevidí. Prestrojili sa totiž za ženy.

Na hlavách parochne, v rukách kabelky, tvár zmenená mejkapom. Snáď len štýlové lodičky a sexy sukničky chýbali dvom ozbrojeným a veľmi nebezpečným zlodejom pri lúpeži v klenotníctve na Floride. Keď preskočili pultík, predavačky pochopili, že je zle. "Jeden skočil na moju kolegyňu, druhý zase chytil pod krkom mňa," opísala dramatickú situáciu predavačka Rehene.

Obe ženy odvliekli dozadu a zamkli v sklade. Potom už nestrácali čas. Lačne sa vrhli na exkluzívne šperky, ležiace vo vitrínach. Brali všetko, čo im prišlo do cesty. Podľa majiteľov ich obrali o tovar v hodnote stoviek tisíc dolárov. Komplikácie nastali až pri odchode. Jeden zo zločincov sa totiž rozbehol ku stolu, aby rýchlo stlačil gombík na otváranie dverí. Zle si však vypočítal krok. Zlodejom sa napokon podarilo z klenotníctva utiecť. O tom, že prišli na chuť ľahkému zárobku svedčí to, že o pár dní udreli opäť. Prezlečení za ženy vykradli ďalšie klenotníctvo. Polícia po nich intenzívne pátra. Za informácie vedúce k ich dolapeniu už vypísali aj odmenu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy