Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Úplne dobitý mladík je v umelom spánku a jeho stav je kritický
Zdielať na

Úplne dobitý mladík je v umelom spánku a jeho stav je kritický

KOŠICE / Košickí policajti vyšetrujú mimoriadne brutálny útok, ku ktorému došlo ešte v noci z piatka na sobotu. V jednom z barov v Košiciach napadol majiteľ 20 ročného zákazníka tak surovo, že skončil v nemocnici. Momentálne je v umelom spánku a jeho stav je kritický.

Majiteľ mal na 20 ročného Róberta zaútočiť na toaletách v bare. Podľa svedkov ho brutálne bil a kopal do celého tela. Robo si údajne zobral z pultu fľašu s alkohom. Majiteľa baru to rozzúrilo natoľko, že ho mal doslova odtiahnuť na toalety, kde ho bil hlava nehlava. Doslova ho ťahal surovo ako psa ho ťahal na záchod a tam ho proste mlátil. Ešte jeho čašníčky zatvorili dvere a rozprávali, že on ho tam teraz zabije a nikoho tam nechceli pustiť, všetci sme tam vrieskali, boli sme tam natlačení.

Chlapci tvrdia, že Robo stratil vedomie, no útočníka to nezastavilo a bil ho ďalej, dokonca mu mal hlavu udierať o umývadlo.

"Potom sa nám podarilo nejako otvoriť dvere, tak ja som nakukol s hlavou a som tam videl... Proste také dačo som v živote nevidel. On ho doslova mlátil v bezvedomí, kopal doňho, mlátil ho hlava nehlava, kolenačky mu dával do hlavy, boxoval ho do hlavy," hovorí svedok Daniel Orgován.

Dobitého chlapca v bezvedomí mal majiteľ baru napokon ťahať po zemi až kým ho z baru nevyniesli kamaráti. Tí ho posadili do parku oproti.

"Pacient utrpel vážne poranenia tvárovej časti a mozgu. Momentálne je v umelom spánku a jeho stav je vážny, hovorí Ivana Stašková, hovorkyňa UNLP

"Vyšetrovateľ vzniesol obnonenie 42 ročnému mužovi z okresu Prešov zo zločinu ublíženia na zdraví," hovorí Jana Mésarová, hovorkyňa košických policajtov

 Majiteľa policajti zadržali a umiestnili v cele. Sudca bude rozhodovať o jeho väzobnom stíhaní.

"V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 4 až 10 rokov," dodáva Jana Mesárová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy