Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Rodine začal v noci horieť dom, ostala bez strechy nad hlavou
Zdielať na

Rodine začal v noci horieť dom, ostala bez strechy nad hlavou

DETVA / Nočná dráma sa odohrala v Detve. Spiacej rodine začala horieť strecha nad hlavou. Našťastie ju včas zobudil štekot psa na dvore a stihla iba v pyžamách vybehnúť von. V plameňoch už bola celá strecha aj s podkrovím.

Včera krátko po tretej vyrážali detvianski, zvolenskí a banskobystrickí hasiči k požiaru rodinného domu. Keď prišli na miesto, v plameňoch už bola celá strecha. V čase, keď začala strecha horieť, spala v dome rodičia so synom. To, že im doslova horí nad hlavami, nikto z nich netušil. Zobudilo ich štekanie psa na dvore a tak vybehli von iba v tom, čo mali na sebe.

Horela už strecha na rodinnom dome aj na vedľa stojacej prístavbe. Oheň sa rýchlo šíril. Hasiči preto museli konštrukcie strechy rozoberať a postupne hasiť. V prístavbe zhoreli aj uskladnené veci a náradie, ktoré tam mal majiteľ odložené. Pri požiari sa, našťastie, nikto nezranil. Rodiny bez strechy nad hlavou sa ujali príbuzní. Bude u nich bývať, až kým sa jej nepodarí strechu opraviť. Príčina požiaru ešte v tejto chvíli známa nie je, vyšetrujú ju hasiči.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy