Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Vodič sa po nehode skryl v psej búde
Zdielať na

Vodič sa po nehode skryl v psej búde

PRAKOVCE / Veľký problém v malej dedine spôsobil v noci Prakovčan Jozef. V aute viezol svojích dvoch kamarátov. Tesne pred ich domom však nabúrali. Vodič im neposkytol ani prvú pomoc a zbabelo ušiel. Gelnickí policajti ho však vypátrali.

Podľa Prakovčanov v Renaulte sedeli traja muži. Vodič sa po nehode dal na útek.

Ešte pred tým zišiel z cesty a zrejme vo vysokej rýchlosti vrazil do betónového mostíka. Náraz auto vyhodil naspäť na cestu a otočil. Muž sediaci vzadu sa z vraku dostal po vlastných, spolujazdec vedľa vodiča to nedokázal.

Z auta ho dostali gelnickí hasiči. To už policajti hľadali vodiča Jozefa. Kým záchranári ošetrovali jeho dvoch kamarátov, on sa skrýval. Podarilo sa ho nájsť v psej búde pri jeho dome. Keď Jozefa našli, privolali mu záchranárov. Bolo mu nevoľno a sťažoval sa na bolesti. 

Všetci traja skončili v Krompašskej nemocnici. Vodič na mieste nebol podrobený dychovej skúške no miestni tvrdili, že ho videli popíjať v krčme. Tento muž je v Prakovciach známy tým, že si často vypije a potom šoféruje. Už mu za jazdu pod vplyvom policajti odobrali vodičák. Ten mu podľa našich informácií len nedávno vrátili.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy