Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Mŕtvy plod v latríne. Mladá mamička prišla o svoje nenarodené bábätko
Zdielať na

Mŕtvy plod v latríne. Mladá mamička prišla o svoje nenarodené bábätko

RIMAVSKÁ SOBOTA / Mladá mamička, ktorá bola asi v štvrtom mesiaci tehotenstva, prišla o svoje nenarodené bábätko. Hasiči museli vyberať mŕtvy plod z latríny.

Mladá žena začala podľa informácií TV JOJ krvácať už doma. S bolesťami dobehla na drevenú latrínu. Na suchej toalete priamo do výkalov z nej vypadol plod nedonoseného dievčatka.

"Posádka sanitky reagovala na volanie o pomoc 20 ročnej mladej mamičky, ktorá bola v 4 mesiaci tehotenstva. Záchranári na mieste zistili, že predčasne porodila," uviedol hovorca záchrannej skupiny Falck Vladimír Vanko.

Skončila v nemocnici

Podľa svedkov žena ani presne nevedela, že jej plod spadol do latríny. Zistila to až vtedy, keď prišli záchranári a vybrali ho. Približne 15 až 20 centimetrový plod vybrali z latríny hasiči. Na hrôzu sa prizerali aj deti. Marcelu odviezli do nemocnice.

Tretie dieťa

Mladá žena, ktorá čakala už svoje tretie dieťa, o nešťastí hovoriť nechcela. "Bolo to jej tretie dieťa. Jedno má osem mesiacov a druhé dva roky," povedala pre TV JOJ obyvateľka osady, z ktorej žena pochádza.

Na miesto privolali aj policajtov. Spáchanie trestného činu ale nezistili. "Podozrenie z trestného činu vraždy novonarodeného dieťaťa matkou sa v tomto prípade nepotvrdilo," uviedla krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy