Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
V rýchliku našli na toalete dorezaného muža
Zdielať na

V rýchliku našli na toalete dorezaného muža

HUMENNÉ / V pražskom rýchliku našiel vlakvedúci porezaného muža. Ležal na toalete a vedľa neho bol aj nôž. Pracovník železníc okamžite privolal záchranárov i políciu. Tá už v prípade začala trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví.

Podľa zistení polície má byť zraneným mužom Košičan. Našiel ho vlakvedúci pri obhliadke vlakovej súpravy.

Stalo sa tak po príchode vlaku do konečnej stanice. Nočný rýchlik totiž do Humenného smeroval z Prahy.

Dorezané zápästia

"Zamestnanci železníc našli po príchode do stanice zraneného muža na toaletách," potvrdil hovorca Železničnej spoločnosti Slovensko Tomáš Kováč. Okamžite zalarmovali aj záchranárov, aj políciu. Vďaka rýchlemu zásahu sa muža podarilo zachrániť.

"Tridsaťštyri ročný muž mal otvorené rany v oblasti zápästia a ruky. Záchranári ho po prvotnom ošetrení transportovali do nemocnice," uviedol hovorca Operačného strediska Zdravotnej záchrannej služby Boris Chmel.

Nôž

Policajti medzitým vykonali dôkladnú obhliadku miesta činu. Zatiaľ nie je jasné, kedy presne počas cesty malo k zraneniam dôjsť.

"Na podlahe pri zranenom mužovi bol aj vreckový nôž," dodala krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová. Železniční policajti už v tomto prípade začala trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy