Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Manželka našla v penzióne telo svojho muža, na tele mal rezné rany
Zdielať na

Manželka našla v penzióne telo svojho muža, na tele mal rezné rany

MARTIN / Svoju smrť v obci Bystrička v okrese Martin našiel 40 ročný muž z Bratislavy. Zrejme sem prišiel preto, aby si tu oddýchol spolu so svojou rodinou. No namiesto toho polícia teraz musí vyšetrovať okolnosti jeho úmrtia.

Smrť 40 ročného muža z Bratislavy je zahalená rúškom tajomstva. Tragédia sa stala v penzióne v dedine Bystrička.

Majitelia tohto zariadenia sa nechceli k prípadu vyjadriť.

Oživovanie

Podľa informácií TV JOJ bol muž v penzióne ubytovaný so ženou a dvomi deťmi. Keď ho v sobotu ráno našla manželka, okamžite zavolala pomoc. "Záchranári po príchode na miesto sa pokúšali 40 ročného muža ešte niekoľko desiatok minút oživovať, no, žiaľ, neúspešne a podľahol svojím zraneniam," uviedol hovorca Operačného strediska Zdravotnej záchrannej služby Boris Chmel.

Údajne mal vedľa sebe nôž a rezné rany na viacerých častiach tela, aj na bruchu. Je možné, že 40 ročný Bratislavčan sa sám rozhodol pre takýto odchod zo života. V penzióne ďaleko od svojho domova.

Vyšetrovanie

"V súvislosti s touto udalosťou prebieha vyšetrovanie vo veci trestného činu zabitia. Ďalšie okolnosti a príčiny usmrtenia muža sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," uviedol krajský policajný hovorca Radko Moravčík. 

Vyšetrovateľ nariadil pitvu, ktorá určí presnú príčinu smrti a pomôže policajtom pri objasňovaní nešťastnej udalosti.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy