Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Tragédia v Michalovciach. Žena bodla nožom svojho manžela
Zdielať na

Tragédia v Michalovciach. Žena bodla nožom svojho manžela

MICHALOVCE / V piatok večer došlo v jednej z bytoviek v Michalovciach k hádke medzi manželmi. Tá vyústila v tragédiu. Žena zozadu zaútočila na svojho muža. Prípad otriasol obyvateľmi Michaloviec a intenzívne ho vyšetruje polícia.

K nešťastiu došlo v byte na najvyššom poschodí. V tom čase sa vo vnútri nachádzal len muž so ženou. "Žena počas hádky zozadu pichla kuchynským nožom, do oblasti chrbta, svojho o rok staršieho 56 ročného manžela," uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Podľa zdroja televízie JOJ muž spadol po útoku na brucho a zostal ležať. Tak ho našli záchranári, ktorých privolala sama manželka. Transport do nemocnice však už nezvládol.

Muža oživovali

"Pacient mal bodnú ranu širokú približne dva centimetre. Pre prudké zhoršenie zdravotného stavu a zástavu srdca sme zahájili resuscitáciu, bohužiaľ s neúspešným koncom," upresnil hovorca košickej záchrannej služby Igor Krupa.

 Dôvod hádky a útoku nožom preveruje polícia. Miesto činu je zapečatené, nemá do neho prístup ani syn útočníčky, ktorý v byte býva. Podľa jedného zo susedov, sa manželia často hádali a rolu v tom hral aj alkohol. Do bytu chodila pravidelne sanitka a aj policajti.

Manželské nezhody

"Michalovský vyšetrovateľ obvinil zo zločinu zabitia 55 ročnú ženu z Michaloviec," upresnila policajná hovorkyňa.

Podľa susedov sa k tragédii schyľovalo už dlhšiu dobu. Manželské nezhody boli obojstranné. Žene za tento skutok hrozí, v prípade dokázania viny, trest odňatia slobody na 9 až 12 rokov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy