Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Auto v protismere sa rútilo na dcéru, vnučku a jej dedka
Zdielať na

Auto v protismere sa rútilo na dcéru, vnučku a jej dedka

GELNICA / Pohľad, ktorý nechce zažiť žiaden vodič. Rútiace auto v protismere priamo pred vami. Takýto desivý zážitok má vodič z Gelnice, ktorý mal v aute svoju dcéru a vnučku. Celú situácia zachytila kamera.

Kamera na čelnom skle nakrútila poriadne nebezpečnú situáciu. "Nepotrebuje to komentár. Keď takýto vodiči po ceste jazdia, nie je divu, že je toľko nehôd," povedal vodič Peter Gajdoš. Incident sa odohral na ceste z Prakoviec do Gelnice. Peter sa vracal s dcérou a 7-mesačnou vnučkou od lekára. "V zákrute som ho zbadal rovno pred sebou. Snažil som sa čo najviac ubrzdiť a strhnúť riadenie čo najviac na krajnicu," povedal Peter.

Majiteľ Fabie si nechce predstaviť, čo by nasledovalo ak by nezareagoval dostatočne skoro. Po vodičovi BMW už pátrajú policajti. "V predmetnej veci ide o priestupok, za ktorý je možné uložiť pokutu od 60 do 300 eur, alebo zákaz činnosti do dvoch rokov," povedal hovorca KR PZ Košice Alexander Szabó. Podľa informácií TV JOJ policajti identifikovali auto, ktoré rodinu ohrozilo.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy