Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Podpaľačovi z Tešedíkova hrozí 3 až 10 rokov za mrežami
Zdielať na

Podpaľačovi z Tešedíkova hrozí 3 až 10 rokov za mrežami

TEŠEDÍKOVO / Muž z Tešedíkova, ktorý spôsobil požiar, pri ktorom utrpela rozsiahle popáleniny jeho vlastná mama, stál v stredu pred sudcom. Ten rozhodol o jeho väzobnom stíhaní za drogovú trestnú činnosť, za ktorú mu hrozí 3 až 10-ročné väzenie. Prípad zločinu ublíženia na zdraví ešte nie je ukončený a zatiaľ z neho nie je nikto obvinený.

Okresný súd v Galante poslal dnes 27-ročného Mariána do väzby. Zatiaľ nie za ublíženie na zdraví, ale za drogovú trestnú činnosť. Po tom, ako v dome spôsobil požiar, pri ktorom sa zranil a jeho mama utrpela popáleniny na 80 percentách tela, našli policajti marihuanu. Tú si zo semien, ktoré si priniesol z Holandska, kde predtým pracoval, vypestoval na poli za domom. "Je mi to ľúto, vôbec som nechcel, aby to takto dopadlo, čo mám povedať na to, nemám ani slov, veď som pred zrútením," povedal Marián.

"Zaistený rastlinný materiál zodpovedá najmenej 667 obvykle jednorázovým dávkam drogy v hodnote najmenej 3 340  eur," informuje hovorkyňa nitrianskej polície Renáta Čuháková.Horiacu mamu začal po incidente sám hasiť. Aj záchranárov volal on sám.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy