Polojasno
20°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Trojročné dievča spadlo pod vlak, zachránili ju okoloidúci
Zdielať na

Trojročné dievča spadlo pod vlak, zachránili ju okoloidúci

Zdroj: TV JOJ/CCTV

ČCHING CHAJ / Trojročné dievčatko spadlo do medzery vlakovej plošiny na stanici v severozápadnej čínskej provincii Čching-chaj. Našťastie jej okamžite pribehli na pomoc okolo prechádzajúci ľudia, a tak mala nešťastná náhoda dobrý koniec. Video nie je vhodne pre maloletých a mladistvých.

Svet obleteli zábery z čínskej vlakovej stanice mesta Si-ning, kde sa malé dieťa bezstarostne rozbehlo ku stojacej súprave, aby nahliadlo do okna vagónu. Stačil okamih nepozornosti a trojročné dievčatko zmizlo v medzere medzi vlakom a nástupišťom.

Pád dievčatka našťastie videlo dosť ľudí, ktorí sa mu okamžite rozbehli na pomoc. Žena, ktorá kráčala k vlaku pred dievčatkom, bola podľa informácií miestneho spravodajstva CCTV News jeho matka. sa ako prvá dcérku zúfalo snažila spod vlaku vyslobodiť.

Dievčatko neutrpelo žiadne vážne zranenia. Podľa bezpečnostnej služby železničnej stanice v Si-ning mala naozaj veľké šťastie, že sa jej nič nestalo. S pozornými okoloidúcimi sa snažil o jej záchranu aj prítomný sprievodca, ktorý zavčas upozornil vodiča vlaku, aby sa nepohol. Záznam pádu, ktorý má našťastie dobrý koniec, je veľkým strašiakom pre rodičov po celom svete

Súvisiace články

Najčítanejšie správy