Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Zlodej okradol muža na invalidnom vozíku, dobrí ľudia to nenechali bez povšimnutia
Zdielať na

Zlodej okradol muža na invalidnom vozíku, dobrí ľudia to nenechali bez povšimnutia

BRATISLAVA / Rastislav je pripútaný na invalidný vozík a zavraždili mu oboch rodičov. Koncom minulého roka ho okradol zlodej. Rasťo okrem vypátrania zlodeja si veľmi prial aj nový invalidný vozík. Po odvysielaní reportáže TV JOJ sa ozvali ľudia a splnil sa mu sen.

"Tridsiateho decembra v TV JOJ bola odvysielaná na Krimi odvysielaná reportáž. Vtedy som si povedala, ako môžu takého človeka okradnúť a chcela som mu pomôcť. Moje heslo je, že keď neviem dobre urobiť, tak zle neurobím nikdy nikomu. Som šťastná keď viem pomôcť," povedala darkyňa vozíka Alžbeta Košíková.

Sedem rokov sa Alžbeta starala o ťažko chorého manžela, keď zomrel ostalo jej okrem spomienok aj invalidný vozík s pomôckami, ktorý venovala Rasťovi. "Som šťastný, že už môžem sedieť na novom vozíčku a dostal som aj ďalší," povedal Rasťo.

Po príchode TV JOJ, totiž Rasťo sedel už na novom invalidnom vozíku, ktorý dostal od neznámeho darcu. "Prajem mu veľa, veľa šťastia a zdravia aj celej jeho rodine, aby boli šťastní a zdraví," povedal Rasťo. Okrem toho, že dostal nové vozíky, sa teší aj z toho, že polícia vypátrala muža, ktorý mu vozík ukradol. Napriek svojmu ťažkému životnému osudu sa Rastislav teší zo života.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy