Jasno
18°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Divoká naháňačka sa skončila tragédiou. Dušan sa zrazil s nákladiakom
Zdielať na
Krimi

Divoká naháňačka sa skončila tragédiou. Dušan sa zrazil s nákladiakom

KOŠICE / Na východnom Slovensku sa v noci zo soboty na nedeľu odohrala dramatická policajná naháňačka, ktorá sa skončila tragédiou. Len 33-ročný Dušan svojou agresívnou jazdou zamestnal niekoľko policajných hliadok. Rýchlu jazdu ale nezvládol a čelne sa zrazil s dodávkou.

Policajti muža prenasledovali. Spozorovali ho v meste Medzev pri Košiciach, kde bezdôvodne opakovane prechádzal do protismeru. Za mestom ho hliadka zastavila. Dráma nastala až vtedy, keď policajti chceli vykonať dychovú skúšku. Na to už nereagoval, zaradil rýchlosť a dal sa na útek.

Policajná hliadka začala unikajúce auto prenasledovať.

"Vodič nerešpektoval výzvy polície na zastavenie auta a svojou nebezpečnou, rýchlou a bezohľadnou jazdou ďalej unikal smerom do obce Jasov," uviedla košická krajská hovorkyňa Jana Mésarová.

Čelná zrážka

Ďalšia policajná hliadka sa do akcie zapojila v meste Moldava nad Bodvou. Unikajúcemu autu zablokovala cestu služobným autom. To nepomohlo. Dušan agresívnou jazdou prekážku obišiel a vysokou rýchlosťou unikal ďalej smerom na obec Drienovec.

"Za obcou Drienovec v smere na Turňu nad Bodvou unikajúce auto z doposiaľ nezistených príčin prešlo do protismeru, kde narazilo do oprotiidúceho nákladného auta," uviedla hovorkyňa.

Čelnú zrážku Dušan neprežil. "Utrpel mnohopočetné poranenia nezlučiteľné so životom," potvrdil hovorca záchranárov Boris Chmel.

Vodič nákladného auta skončil v nemocnici.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy