Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Tragická nehoda troch áut, žena náraz neprežila
Zdielať na
Krimi

Tragická nehoda troch áut, žena náraz neprežila

TURČIANSKE TEPLICE / Dnes ráno pred šiestou hodinou ráno došlo na ceste I/65 v katastri mesta Turčianske Teplice k tragickej dopravnej nehode. Za doposiaľ presne nezistených okolností došlo k stretu troch motorových vozidiel idúcich v smere od Banskej Bystrice na Martin.

Vozidlo Škoda viedla 28-ročná vodička, vozidlo Mazda viedla 39-ročná vodička a vozidlo Renault Thalia viedol 48-ročný vodič. Pri dopravnej nehode vyhasol život 43-ročnej spolujazdkyne zo škodovky. Vodička vozidla Škoda a ďalší spolujazdec utrpeli predbežne ľahké zranenia, ako aj vodička vozidla Mazda. U vodičov dychovými skúškami alkohol nezistili. Hmotnú škoda predbežne vyčíslili na 6.200. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, dodržiavali dopravné predpisy a rýchlosť jazdy prispôsobili svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky. Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy