Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nehoda v centre Bratislavy, tehotná vodička zdemolovala auto
Zdielať na

Nehoda v centre Bratislavy, tehotná vodička zdemolovala auto

BRATISLAVA / Na Kamennom námestí v centre Bratislavy sa stala v utorok doobeda nehoda. Žena za volantom luxusného auta narazila do reklamného pútača. Tehotná vodička zostala zakliesnená v kabíne.

Dvadsaťšesťročná žena vyšla luxusným autom na chodník, kde narazila do stĺpu a následne do reklamného pútača. Predná časť auta bola zdemolovaná aj so sklenenou reklamnou tabuľou. V aute okrem mladej ženy, ktorá je podľa informácií TV JOJ tehotná a v piatom mesiaci sa v zadu v aute nachádzal jej syn s manželom. Pri nehode sa nikto vážnejšie z rodiny nezranil, ženu museli z auta vystrihovať hasiči.

Žena po nehode utrpela šok a nebola schopná komunikovať. V nemocnici skončil nakoniec aj malý chlapec, aby vylúčili vnútorné poranenia. "Žena utrpela šok a bola prevezená do nemocnice na Kramároch," povedal hovorca operačného strediska ZZS Jozef Minár. Šťastím bolo, že vodička nikoho na frekventovanom chodníku nikoho nezrazila. "Príčiny nehody sú v štádiu vyšetrovania," povedala hovorkyňa KR PZ Bratislava Tatiana Kurucová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy