Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Zadržali muža, ktorý sa zbraňou vyhrážal rodine
Zdielať na

Zadržali muža, ktorý sa zbraňou vyhrážal rodine

KRÁLIKY / Po dramatickom zásahu kukláčov v obci Králiky skončil s putami na rukách 63 ročný muž. Potom čo mal v dome ohrozovať manželku s dcérou, strávil noc na policajnom oddelení v Banskej Bystrici. Ženy sa zo strachu zamkli v pivnici. Podľa polície je dnes už jasné, že bol muž pod vplyvom alkoholu.

Susedov včerajší náhly policajný zásah poriadne prekvapil. V inak pokojnej časti obce čosi podobné nepamätajú. Kukláči so samopalmi zasahovali v dome na konci ulice, kde sa ukrývala 63 ročná žena s dcérou pred svojim manželom.

63 ročný muž mal chodiť po dome so zbraňou, z čoho mali ženy strach. Policajti tak nemohli situáciu podceniť a okamžite konali. Potom čo okolie domu zabezpečili sa dostali dovnútra. Muža našli v garáži, sedel v aute aj so zbraňou. Z miesta ho už odviedli s putami na rukách.

Susedia, ktorí rodinu bývalého podnikateľa dobre poznajú si nevedia vysvetliť čo sa v dome mohlo odohrať. Hovorí sa o manželských nezhodách. No dráma ich prekvapila. Úlohu však mohol zohrať aj alkohol.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy