Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Smúti aj TV JOJ: Zomrela reportérka Leona Kočkovičová Fučíková (32)
Zdielať na
Krimi

Smúti aj TV JOJ: Zomrela reportérka Leona Kočkovičová Fučíková (32)

BANSKÁ BYSTRICA / V posledný večer minulého roka nečakane zomrela niekdajšia tvár KRIMI novín Leona Kočkovičová Fučíková. Boj o život prehrala v banskobystrickej nemocnici.

Človek s veľkým srdcom, vzácny priateľ, skvelá mama a výborná reportérka – tak si Leonu pamätajú všetci, pre ktorých nebola len kolegyňou, alebo tvárou z televíznej obrazovky.

Od začiatku Krimi bola stabilným členom tímu. Bola skvelou kolegyňou, ale aj priateľkou. S kolegami trávila aj veľa voľného času. Prežívali s ňou krásne chvíle v jej živote – svadbu s manželom Ivanom, aj narodenie jej dvoch úžasných dcér – staršej Leonky aj mladšej Karolínky.

Rodina nadovšetko

Leonu televízia poznala ako človeka, ktorý vždy vedel vypočuť trápenia iných, poradiť a pomôcť. Nezištného priateľa, nesmierne pohostinného a srdečného. Pre všetkých bola vzorom, ako byť skvelou manželkou a mamou. Usmiata mladá žena, ktorá sa aj napriek svojim starostiam nikdy nikomu neotočila chrbtom.

Súčasťou Krimi redakcie bola Leona päť rokov. Za ten čas si získala rešpekt pre svoju kvalitnú novinársku prácu, aj ľudskosť, ktorú vnášala do svojich reportáží.

Milovala svoju rodinu a chcela s ňou tráviť všetok čas, keď sa rozhodla odísť a stať sa regionálnou reportérkou verejnoprávnej televízie vo svojich rodných Nových Zámkoch. 

Osud pretrhol život neopakovateľného človeka náhle a bez vysvetlenia. Leona milovala život, svoju rodinu, priateľov, svoju prácu. Jej život navždy vyhasol na prelome Nového roka. Česť jej pamiatke.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy