Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Mladý vodič zrazil chodca, ten na mieste zomrel
Zdielať na
Krimi

Mladý vodič zrazil chodca, ten na mieste zomrel

NÁMESTOVO / Dnes tesne po polnoci došlo v obci Rabča, v okrese Námestovo, k tragickej dopravnej nehode. 18-ročný vodič zrejme nezvládol riadenie a zrazil dvoch chodcov. Pre jedného z nich bola nehoda fatálna.

18-ročný vodič bol na ceste autom v smere od Námestova na obec Sihelné. Následne z doposiaľ presne nezistených príčin došlo k stretu vozidla s dvoma chodcami. Pri dopravnej nehode utrpel 24-ročný chodec zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste dopravnej nehody podľahol. Druhý, rovnako starý chodec, utrpel ľahké zranenia. Vodič sa podrobil dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom. U nebohého muža bude vykonaná pitva. U druhého chodca bol nariadený odber krvi. Hmotná škoda bola predbežne vyčíslená na 500 eur. V súvislosti s touto tragickou dopravnou nehodou prebieha vyšetrovanie vo veci prečinu usmrtenia. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke a dodržiavali dopravné predpisy. Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy