Jasno
13°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Vážna nehoda pri Šarišských Michaľanoch, zranené sú tri deti
Zdielať na
Krimi

Vážna nehoda pri Šarišských Michaľanoch, zranené sú tri deti

SABINOV / Šesť osôb, z toho tri deti, sa zranilo v nedeľu popoludní pri vážnej dopravnej nehode pri Šarišských Michaľanoch (okres Sabinov).

"Nehoda sa stala pred druhou hodinou poobde. Na mieste zasahovalo sedem hasičov s dvomi kusmi techniky," informoval operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove. Pri nehode sa zrazili dve osobné autá, Volkswagen Golf a Fiat Punto, jedno z detí záchranári oživovali na mieste. Ďalší zranení skončili v prešovskej nemocnici.

"Jedno dieťa je hospitalizované na oddelení intenzívnej medicíny. Ďalšie dve na oddelení pediatrie za účelom pozorovania s poraneniami hlavy a mimo ohrozenia života. Všetci traja dospelí sú hospitalizovaní na oddelení úrazovej chirurgie, pričom dvaja z nich utrpeli zlomeniny horných a dolných končatín a poranenia v oblasti hrudníka. Tretí dospelý utrpel poranenia v oblasti hlavy a skeletu tváre. Všetci sú stabilizovaní a mimo ohrozenia života," informovala hovorkyňa prešovskej nemocnice Renáta Cenková.

Súvisiace články