Oblačno
14°
Bratislava
Monika
7.5.2024
VIDEO: Malé dievča týra svojho psa, tvrdia susedia
Zdielať na
Krimi

VIDEO: Malé dievča týra svojho psa, tvrdia susedia

KARVINÁ / V Českej republike sa uplynulých 24 hodín šíri video, na ktorom je zachytené dievčatko venčiace svojho psa. Počuť štekot aj kňučanie a niektoré momenty sú zarážajúce. Dievča sa k psovi chová pomerne kruto a tak už zalarmovali aj políciu, ktorá prijala oznámenie o podozrení z týrania zvieraťa.

Na prvý pohľad rozkošná situácia - dievčatko venčí svojho milovaného psíka. Ako pozeráte videonahrávku ďalej, zistíte, že to celkom v poriadku nie je. Dievča síce kľačí pri psíkovi, no ten zrazu zúrivo vyštekne. Po chvíľke ho vedie preč a začne ho na vôdzke točiť vo vzduchu. A potom prichádza najhoršia časť nahrávky, keď dievča psíka na vôdzke roztočí a udrie ním o auto. Nahrávku už zdieľali tisíce rozhorčených ľudí. 

Dievčatko vraj trpí autizmom

Dievča a psíka ľudia spoznali a kontaktovali jeho matku. Tá sa rozhorčila a údajne sa chystá podať žalobu za narušenie súkromia. Psík menom Rony je podľa nej úplne v poriadku a jej dcéra sa môže správať zvláštne preto, že trpí autizmom. Nič to nezmenilo na tom, že ľudia sa naďalej rozhorčene dožadujú odobratia zvieraťa. Karvinskí policajti už vo veci konajú. 

Facebook

Súvisiace články

Najčítanejšie správy