Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vrah dobil vdovu na smrť, následne ju polial horľavinou
Zdielať na

Vrah dobil vdovu na smrť, následne ju polial horľavinou

NEDED / V obci Neded (okres Šaľa) sa stala vražda. Neznámy páchateľ tu najskôr päťdesiatpäťročnú ženu najskôr dobil na smrť a následne sa ju pokúsil zapáliť. Prípadom sa najskôr zaoberali policajti zo Šale, ktorí si privolali na pomoc aj vyšetrovateľov z Nitry.

Vdovu prišiel po mesiaci navštíviť jej syn. V dome nevidel žiaden pohyb, a tak si odomkol. Za vchodovými dverami v kaluži krvi našiel už len mamine nehybné telo. "Okolnosti prípadu sú v štádiu vyšetrovania," potvrdila nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Podľa informácií televízie JOJ z prostredia obce bola päťdesiatpäťročná pani Anna dobitá, poliata horľavinou a dokonca aj podpálená. V dome boli viditeľné stopy po zápase. 

Obhliadajúci lekár nariadil vykonanie pitvy. Smerodajné budú jej výsledky. Polícia musí vypočuť viacerých svedkov. Zatiaľ nie je vylúčené ani to, že zavraždená žena poznala útočníka a sama ho pustila do domu. 

"Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície začal v tejto súvislosti trestné stíhanie za obzvlášť závažný zločin vraždy," dodala Čuháková. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy