Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Muž svoju manželku zbil a potom ju bodol do brucha
Zdielať na

Muž svoju manželku zbil a potom ju bodol do brucha

ŽIAR NAD HRONOM / Vo väzbe skončil 49-ročný násilník. Okresný súd v Žiari nad Hronom poslal Ľuboša za mreže za surový útok na manželku. V ich rodinnom dome v obci Brehy jej nožom spôsobil ťažké zranenia.

Na začiatku drámy, ktorá sa odohrala v rodinnom dome bola hádka medzi manželmi. Ľuboš potom podľa polície na manželku zaútočil. Najskôr ju bil, potom vytiahol z kuchynskej zásuvky nôž s 20 centimetrovou čepeľou a pichol ju do brucha.

Ženu hospitalizovali v nemocnici s bodným poranením v oblasti brucha a zraneniami na horných končatinách. Jej stav je vážny, no našťastie je mimo ohrozenia života.

Muža priviezla na súd do Žiaru nad Hronom policajná eskorta. V cele na oddelení strávil dlhé hodiny, pred vyšetrovateľom musel vysvetľovať prečo zaútočil na svoju 50 ročnú manželku.

So šiltovkou na hlave a so spútanými rukami ticho predstúpil pred sudcu. Ten rozhodol o tom, že muža budú stíhať väzobne. Do domu v obci Brehy sa tak skoro nevráti. Rozhodnutie o väzbe je už právoplatné. Mužovi teraz hrozí za útok na manželku trest vo výške 5 až 12 rokov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy