Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Žena hľadala na internete lásku, tá ju obrala o stovky eur
Zdielať na

Žena hľadala na internete lásku, tá ju obrala o stovky eur

PREŠOV / Obete si hľadajú na sociálnych sieťach. Keď ich už majú omotané okolo prsta, pýtajú si peniaze na cestu na Slovensko. Ženu z východného Slovenska vidina vzťahu s Portugalčanom stála stovky eur. Prišla o peniaze aj o "muža". Podľa odborníčky mohlo ísť o organizovanú skupinu, ktorá sa na takéto podvody špecializuje.

Štyridsaťpäťročná žena pochádza z východného Slovenska a s mužom komunikovala na sociálnej sieti. Teraz priznáva, že to bola chyba. Ide o matku už dospelých detí, cudzinec si ju doslova "omotal okolo prsta" a sľúbil, že za ňou príde na Slovensko. "To je dosť nepríjemné pre mňa, že som tak niekomu naletela. Netreba reagovať na takých, ktorí vám motajú medové motúzy popod nos," povedala poškodená.

"Žene nezákonným konaním páchateľa vznikla škoda v celkovej výške 1 600 eur," povedala hovorkyňa krajského policajného zboru v Prešove Jana Migaľová.

Podľa odborníčky tento prípad nie je prvý a zďaleka ani posledný a existuje vysvetlenie. "Túžba po romantike, tá žena zahorí. Sú ochotné dať všetko na jednu kartu, odísť za hlasom svojho srdca, všetky peniaze, čo majú a všetko obetovať," povedala sexuologička Danica Caisová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy