Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Mladá žena si sadla na koľajnice pred prichádzajúci vlak
Zdielať na
Krimi

Mladá žena si sadla na koľajnice pred prichádzajúci vlak

PREŠOV / Osobný vlak zrazil a usmrtil mladú ženu. Tragédia sa stala v sobotu podvečer v Prešove. Po zrážke s vlakom utrpela žena zranenia nezlučiteľné so životom. O život prišla priamo na mieste nehody.

Rušňovodič sa snažil vlak včas zabrzdiť, no zrážke už nevedel zabrániť. Žena, ktorá bola na železničnej trati, nereagovala ani na trúbenie. Niekoľkotonový kolos ju zrazil v jednej z prešovských mestských častí.

"Rušňovodič zbadal vo vzdialenosti asi 100 metrov pred vlakom neznámu osobu, ktorá sedela v medzikoľajovom priestore, na čo on zareagoval použitím výstražného zvukového znamenia," upresnil krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Žena bola po zrážke s vlakom zakliesnená pod rušňom. Keď ju vyslobodili už nejavila známky života. "Žena utrpela mnohopočetné poranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom," upresnil hovorca Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Boris Chmel. 

K zrážke došlo na železničnej trati za rodinnými domami v Prešove. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky. Mladej žene, ktorú našli nehybne zakliesnenú pod rušnom, už ale nikto z nich pomôcť nedokázal. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy