Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Kuriózna autonehoda: Vodička obúchala auto o zvodidlá
Zdielať na
Krimi

Kuriózna autonehoda: Vodička obúchala auto o zvodidlá

ŽIAR NAD HRONOM / Rýchla a nepozorná jazda na mokrej vozovke sa skončila nehodou. Na rušnej R1 pri Žiari nad Hronom narazila do zvodidiel 23-ročná vodička, ktorá sa vracala domov. Doslova obúchala auto o zvodidlá na oboch stranách cesty. Na mieste dostala pokutu 300 eur.

V tomto prípade vodička nezvládla jazdu po mokrej vozovke, za volantom zrejme precenila svoje sily.

Výsledkom nárazu je nielen zdemolované auto, no poškodené sú aj zvodidlá na obidvoch stranách rušnej R1. Mladá vodička, ktorá sa vracala domov stratila kontrolu nad svojim autom niekoľko kilometrov pred Žiarom nad Hronom.

Neprimeraná rýchlosť v kombinácii s mokrou vozovkou skončila nárazom do zvodidiel na pravej strane vozovky. Auto odtiaľ odrazilo späť na cestu a potom čo doslova preletelo cez dva jazdné pruhy nabúralo do stredových zvodidiel. Po náraze napokon auto otočilo do protismeru.

 Vodička bola po havárii vystrašená, na pomoc jej pricestoval priateľ, ktorý sa postaral o odťah auta. Cesta bola neprejazdná v ľavom jazdnom pruhu takmer hodinu. Šťastím je, že si to v tomto prípade odniesli iba plechy a aj fakt, že sa neovládateľné auto s mladou ženou nedostalo do kolízie s inými vozidlami.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy