Jasno
14°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Muž sa ukájal na verejnosti, schovával sa v kríkoch v areáli školy
Zdielať na
Krimi

Muž sa ukájal na verejnosti, schovával sa v kríkoch v areáli školy

BRATISLAVA / Dvadsaťsedem ročný Štefan z Bratislavy sa ukájal na verejnosti v areáli školy. Neunikol pozornosti svedkov a skončil v putách a obvinený.

Mladého muža, ktorý mal stiahnuté gate a onanoval si svedkovia všimli po 16:00 v kríkoch. Policajná hliadka prišla na miesto a 27-ročného Štefana zadržali. "Po obmedzení na osobnej slobode bol eskortovaný na príslušný útvar Policajného zboru a následne po vykonaní potrebných úkonov a vznesení obvinenia z prečinu výtržníctva, umiestnený v cele policajného zaistenia," uviedol hovorca bratislavskej krajskej polície Michal Szeif.

Podľa riaditeľky v dobe incidentu sa v areáli školy už nikto nenachádza. Pred kým sa mladý muž ukájal, zatiaľ nie je jasné. Obvineného muža, ale trest neminie. Za mrežami môže stráviť niekoľko rokov. "Za uvedené protiprávne konanie hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody až na tri roky," dodal Michal Szeif. O osude 27-ročného Štefana by mal sudca rozhodnúť v najbližších dňoch. Celý prípad sa rieši v super rýchlom konaní.

Nie je to po prvý krát, čo do areálu gymnázia prišli policajti. Pred pár rokmi na školskom dvore horela plechová búda s náradím. Po uhasení našli hasiči vo vnútri uhorené telo bezdomovca, ktorý tam v zime spával a chcel si zakúriť.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy