Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Policajti v akcii. Chytili drogového dílera i jeho zákazníka
Zdielať na

Policajti v akcii. Chytili drogového dílera i jeho zákazníka

ČADCA / Policajtom v Čadci sa podarilo chytiť nielen dílera drog, ale aj konzumenta, ktorý si ich prišiel kúpiť. Dvadsaťpäťročný Andreas sa predajom marihuany a extázy zrejme živil, no pri poslednom obchode ho odhalili muži zákona. Skočil vo vyšetrovacej väzbe.

Policajti 25-ročného Andreasa sledovali už dlhšiu dobu. Na základe informácií u neho v Makove vykonali domovú prehliadku.

"Mladý muž pôsobil v Čadci a okolí ako díler drog, policajti u neho našli 241 gramov sušiny a tablety," informovala žilinská krajská hovorkyňa Jana Balogová.

Predaj drog

Andreas mal doma všetko, čo na prípravu drog potreboval. "Predbežná kriminálna expertíza potvrdila, že v prípade sušiny išlo o marihuanu a v prípade tabliet o extázu," uviedla Balogová.  

Zo zaisteného množstva marihuany by vyrobil viac ako 3 000 obvykle jednorazových dávok drogy. Omamné látky mladý díler následne predával v celom regióne. 

"Naposledy predal 25-ročný muž 55 kapsúl 19-ročnému Košičanovi za sumu 150 eur," dodala hovorkyňa.

Pri tomto obchode ich policajti zadržali. Obaja čelia obvineniu z drogovej trestnej činnosti. "Hrozí im až 10-ročný pobyt za mrežami," uzavrela Balogová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy