Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Muž bez domova sa ukájal priamo na ulici, podľa svedkov bol aj nafetovaný
Zdielať na
Krimi

Muž bez domova sa ukájal priamo na ulici, podľa svedkov bol aj nafetovaný

Vekové obmedzenie 18+

Obsah článku nevhodný pre maloletých

Článok môže obsahovať:

  • Produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • Sex, nahotu a iný nsfw obsah
  • Násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
Hlavná stránka

RIMAVSKÁ SOBOTA / V Rimavskej Sobote sa 33-ročný bezdomovec sexuálne uspokojuje priamo na ulici pred očami žien a detí. Odkedy na to upozornili políciu, muž je pod drobnohľadom policajtov.

Upozorňujeme, že nasledujúce zábery nie sú vhodné pre deti a maloletých divákov.

Neprístojné správanie odhalili mestskí policajti v polovici apríla. Prípad aj s dôkazmi odstúpili na štátnu políciu. Bezdomovca, ktorý onanoval pred ľuďmi počas bieleho dňa, zachytila aj mestská kamera.

Uspokojoval sa na ulici

Muža následne obvinili z prečinu výtržníctva. Stíhajú ho ale na slobode. Bezdomovec v svojom vyčíňaní na verejnosti pritom pokračuje.

"Prijali sme oznámenie ohľadom budenia verejného pohoršenia osobou, ktorá sa uspokojovala na ulici," informoval náčelník rimavskosobotskej polície Peter Berec.

"Mal vytiahnuté prirodzenie a onanoval. Kolega na neho zakričal, postavil sa, začal nadávať po maďarsky a pobral sa preč," dodáva svedok.

Nafetovaný

Bezdomovcom s neprístojným správaním je 33-ročný Ladislav. Pravdepodobne má psychické problému a nelieči sa. Podľa svedkov bol aj pod vplyvom omamných látok.

"Bol nafetovaný. Opakovane sme ho videli a v rukách mal sáčok. Mohol to byť toluén," dopĺňa svedok.

Opakujúca sa situácia

O pár dní opäť zasahovala polícia. Tá istá osoba, ten istý prípad.

"Situácia sa zopakovala. Operačný pracovník spozoroval túto osobu, ako sa ukája zase na verejnom priestranstve," ozrejmuje Berec.

V tomto prípade sedel Ladislav na ulici blízko železničnej a autobusovej stanici. Po chvíli si rozopol rázporok na nohaviciach a onanoval. Jeho vyčíňania už riešia policajti obvodného oddelenia.

"V obidvoch prípadoch sme prijali oznámeie pre podozrenie z trestného činu výtržníctva a sú v štádiu preverovania," informuje banskobystrická krajská hovorkyňa Mária Faltániová.

Ladislavovi hrozí, že ho v najbližších dňoch obvinia a nie je vylúčené ani to, že policajti podajú podnet na jeho vzatie do väzby.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy