Oblačno
17°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Muža obvinili z vraždy žien. Jedno telo našli zakopané pod stodolou
Zdielať na

Muža obvinili z vraždy žien. Jedno telo našli zakopané pod stodolou

MUKAČEVO / Tridsaťročný Ukrajinec zavraždil dve ženy vo veku 33 a 31 rokov. Jednu z obetí našli v ovocnom sade, druhú muž zakopal pod zem v stodole za rodinným domom. Išlo o jeho terajšiu a bývalú manželku. Polícia ho už obvinila.

Obyvateľmi malej obce neďaleko Mukačeva otriasol ohavný čin. Tridsaťročný Ukrajinec podľa polície zavraždil dve ženy vo veku 33 a 31 rokov. Jednu z obetí našli policajti v ovocnom sade neďaleko obce v Mukačevskom regióne.

"Jedna z obyvateliek obce oznámila na polícii, že už tri dni  nevie nič o  svojej susedke. Naposledy ju videla oberať slivky v ovocnom sade," povedal náčelník polície Oleksandr Bondarčuk.

Údery a kopance

Ukrajinská polícia okamžite vyrazila na miesto. V sade našla nehybné ženské telo, na ktorom  boli zjavné stopy po sérii úderov a kopancov. Polícia zo zločinu zabitia obvinila manžela ženy. Ten všetky obvinenia popiera.

"Ja som ju neudrel, boli sme tu obidvaja, ja som si ľahol spať vedľa nej a keď som sa zobudil, už bola studená," opísal obvinený. Pri vyšetrovaní tohto prípadu vyšlo najavo, že žena nie je jeho jedinou obeťou. Ešte pred dvomi rokmi záhadne zmizla jeho prvá manželka, jej telo sa nenašlo. Polícia preto začala okamžite prehľadávať dom aj okolie.

Pod podlahou

"V stodole za rodinným domom bolo nájdené ďalšie ženské telo zakopané pod podlahou," povedal Bondarčuk. Tridsaťročného Ukrajinca už polícia obvinila z trestného činu úmyselného ublíženia na zdraví s následkom smrti.

Téme sa venuje redaktorka Katarína Kleknerová:

Najčítanejšie správy