Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Zo smrti ženy (†30) z Devínskej Novej Vsi obvinili Ctibora, k činu sa priznal
Zdielať na
Krimi

Zo smrti ženy (†30) z Devínskej Novej Vsi obvinili Ctibora, k činu sa priznal

BRATISLAVA / V sobotu policajti zasahovali v byte v Devínskej Novej Vsi. Rodina 30-ročnej ženy nahlásila, že s ňou stratila kontakt. V byte našli už len telo nebohej. V nedeľu vyšetrovatelia zistili, že žena bola mŕtva od stredy, obvinili jej partnera.

Podľa výsledkov vyšetrovania, v stredu večer pristúpil k 30-ročnej žene jej partner a kuchynským nožom ju pobodal v oblasti hrudníka. Spôsobil jej vážne zranenia, ktorým na mieste podľahla.

Kuchynský nôž

"V sobotu popoludní bola na základe oznámenia o nezvestnosti nebohej ženy hliadkou PZ preverovaná jej prítomnosť v uvedenom byte, pričom vo vnútorných priestoroch bolo jej telo bez známok života nájdené," informuje hovorca policajného zboru Michal Szeiff.

Policajti na mieste zatkli aj 33-ročného Ctibora. Pri prehliadke zadržaného muža našli zatavenú injekčnú striekačku s obsahom bielej kryštalickej látky, ktorú poslali na expertízu. V byte našli aj kuchynský nôž.

Priznal sa

Muža previezli na políciu, kde sa k spáchaniu skutku priznal.

"Vyšetrovateľom Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave bola na základe týchto skutočností vznesené obvinenie z obzvlášť závažného zločinu vraždy 33-ročnému Ctiborovi z Bratislavy. Menovaný bol umiestnený v cele policajného zaistenia, pričom bol zároveň vyšetrovateľom PZ spravovaný návrh k podnetu na jeho väzobné stíhanie," hovorí Szeiff.

Za takéto konanie hrozí obvinenému mužovi v súlade so zákonom trest odňatia slobode na pätnásť až dvadsať rokov.

Pozrite si reportáž Pavla Janiča:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy