Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Vodička zrazila chlapca (6) na bicykli, s poranenou hlavou skončil v nemocnici
Zdielať na
Krimi

Vodička zrazila chlapca (6) na bicykli, s poranenou hlavou skončil v nemocnici

LOŽÍN / V obci Ložín (okres Michalovce) zrazilo auto šesťročného Milana. Chlapec sa vyrútil na bicykli z chodníka. Vodička okamžite šliapla na brzdu, vyhnúť sa mu už nedokázala. Milan skončil s poranením hlavy v michalovskej nemocnici.

Tridsaťdvaročná žena si počas jazdy všimla na ceste väčšiu skupinu ľudí. Snažila sa ju obísť, v tom prišiel náraz.

Nečakaná zrážka

Vodička už nedokázala zrážke zabrániť. Chlapec jej nečakane vošiel do dráhy. "Do jazdnej dráhy vozidla vošiel z miesta mimo cesty 6-ročný chlapec ktorý vozidlu nedal prednosť v jazde," uviedol hovorca košickej krajskej polície Alexander Szabó.

Silný náraz odhodil školáka aj s bicyklom do priekopy. Na pomoc mu utekali okoloidúci. "Mal otvorenú ranu na hlave. Ja som mu držala hlavu s tričkom, aby mu nevytekala krv," hovorí svedkyňa nehody.

Nehýbal sa

Chlapec sa po tvrdom páde do priekopy podľa svedkov nehýbal. Bol ale pri vedomí. Záchranári ho previezli do nemocnice. "Mladý pacient bol hospitalizovaný s ľahkými poraneniami hlavy na traumatológii. Momentálny stav je stabilizovaný," uviedol hovorca siete nemocníc Svet zdravia Tomáš Kráľ.

Policajti u vodičky alkohol nezistili. Vinníkom zrážky bude zrejme malý cyklista. Na mieste nehody bola reportérka Andrea Točená:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy