Oblačno
17°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Jolana zomrela na podchladenie, pred smrťou sa vyzliekla
Zdielať na

Jolana zomrela na podchladenie, pred smrťou sa vyzliekla

HUMENNÉ / Ležala na zemi, tvár mala doudieranú a bola obnažená. V takomto stave našli policajti v domčeku, kde prebývajú bezdomovci, staršiu ženu.

Žena bývala v domčeku medzi železničnou stanicou a priemyselným parkom. Spolu s ňou tu prespávali aj ďalší bezdomovci. Oni na linku mestskej polície nahlásili, že nejaví známky života.

"Ráno vstaneme, že ideme na charitu na polievku a ona nič," opisuje bezdomovec Ján. Žena mala, podľa informácii televízie JOJ z prostredia vyšetrovania, dobitú tvár.

Obnažená

"Bola obnažená. Mala stiahnuté nohavice aj spodnú bielizeň," informuje hovorca policajného zboru Daniel Džobanik. Nebohá síce pri sebe nemala žiadne doklady, no identifikovali ju ako 66-ročnú Jolanu, ktorá pochádza z Baškoviec.

"Polícia v tomto prípade začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia," hovorí Džobanik. V rámci vyšetrovania vypočuli svedkov, ktorí boli so ženou krátko pred smrťou. Podľa ich slov jej neublížil nik. Blúznila od zimy.

Nik jej neublížil

"Už večer mala halucinácie. Vyzliekala sa sama," vysvetľuje Ján. "Z výsledkov pitvy vyplýva, že nebohá 66-ročná Jolana zomrela na následky podchladenia," povedal hovorca policajného zboru. Pitva vylúčila, že by žene niekto ublížil.

Na mieste bola redaktorka Jana Veľasová:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy