Oblačno
17°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
V garáži na strednom Slovensku našli mŕtveho Petra (†27) a Romana (†45)
Zdielať na
Krimi

V garáži na strednom Slovensku našli mŕtveho Petra (†27) a Romana (†45)

POLTÁR / V okrese Poltár tragicky zahynuli 27-ročný Peter a 45-ročný Roman. Bez známok života ich našli v zatvorenej garáži v obci Kalinovo. Ešte o štvrtej nadránom tam varili guláš. Na obed objavili ich telá.

Dvaja kamaráti zomreli spolu v garáži pri panelákoch. Ich telá našla podľa informácií TV JOJ na obed matka jedného z nich.

Mužom už nepomohli ani záchranári.

"V garáži boli nájdené dve usmrtené osoby," potvrdil hovorca krajského riaditeľstva banskobystrického hasičského a záchranného zboru Erik Piater.

Príčina neznáma

Ešte o štvrtej nadránom bolo všetko v poriadku. TV JOJ to potvrdila Petrova priateľka, ktorá v tom čase z miesta odišla.

"Keď som odchádzala, tak varili," povedala. "Písala mi kamarátka, že nech utekám tam, že sa stalo niečo takéto. Ale som neverila. Nedvíhal telefón ani jeden," opisuje.

Lekár predbežne cudzie zavinenie vylúčil.

"Vzhľadom na to, že boli nájdené známky horenia, na miesto bola vyslaná expertízna skupina z krajského riaditeľstva, ktorá sa zaoberá príčinami vzniku požiaru,"
informoval Piater.

Presnú príčinu smrti určí až pitva.

Veľká tragédia

Peter si chcel v týchto dňoch zariaďovať spoločné bývanie so svojou priateľkou, v Romanovej rodine sa v krátkej dobe stala už druhá tragédia.

"Dva roky dozadu mu zomrel starší syn,"  hovorí suseda.

Pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy