Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Komárňanskému policajtovi sa vyhrážajú. Počas stužkovej mu zhorelo auto
Zdielať na

Komárňanskému policajtovi sa vyhrážajú. Počas stužkovej mu zhorelo auto

KOMÁRNO / Bývalý komárňanský mestský policajt a silný muž Slovenska prišiel o polnoci o svoj ročný mercedes. Zaparkované auto niekto polial a následne podpálil. Na mieste zasahovali komárňanskí hasiči.

Pred športovou halou v Komárne, kde sa práve koná stužková, sa krátko pred polnocou ozval obrovský výbuch. "Dvakrát výbuchy a potom plamene sme videli, niekto zakričal, že horí auto, volali sme 159, 158 aj hasičov," hovorí manžel majiteľky auta.

"Boli sme privolaní k požiaru osobného motorového vozidla značky Mercedes, namieste sa nachádzal majiteľ," opisuje situáciu veliteľ zásahu Ľudovít Rusznyák. Ten zaparkoval svoje čierne, len ročné auto na vedľajšom parkovisku podvečer, keď prišiel do športovej haly s rodinou na stužkovú dcére.

Anonymné listy

"Podľa mňa to boli tí istí ľudia, ktorí mi vykradli dom, keď otec mal pohreb. Odvtedy nemám ani ja, ani rodina, ani minútu pokoj, sms-kami sa vyhrážajú, anonymné listy sme dostali," hovorí manžel majiteľky auta.

Bývalý mestský policajt a niekdajší silný muž Slovenska, ktorý trhal telefónne zoznamy a dvíhal ťažké pneumatiky ako na páse, začal podnikať vo viacerých oblastiach.

Všetci ma poznajú

"S nikým nie som v zlom vzťahu, celé mesto ma pozná. Oni sú barbari, neviem na to nič povedať, bohužiaľ viem, že aj nejaký veľkopodnikateľ ich chráni tu v meste," tvrdí.

Pozrite si reportáž redaktorky Drahu Dobrovicsovej:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy