Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Juraja udali kolegovia. Policajt mal v skrinke drogy
Zdielať na

Juraja udali kolegovia. Policajt mal v skrinke drogy

BRATISLAVA / Pred pár dňami inšpekcia našla drogy priamo o príslušníka policajného oddelenia v bratislavskej Petržalke. Obvoďáka čaká vyhadzov zo zboru a trestné stíhanie.

Tridsaťtriročný Juraj pracoval na obvodnom oddelení Petržalka-stred ako radový policajt. Inšpekcia ho mala zadržať priamo na pracovisku. No a udali ho zrejme jeho vlastní kolegovia.

Všetko sa to malo udiať 2.decembra priamo na už spomínanom obvodnom oddelení. "Práporčík bol zadržaný pre spáchanie drogovej trestnej činnosti," tvrdí hovorkyňa ministerstva vnútra Silvia Keratová.

Pervitín alebo marihuana

Nateraz strohé informácie sa rozchádzajú iba v tom, koľko a akých drog mal mať policajt v skrinke. Jeden zdroj hovorí o 150 dávkach pervitínu, iný o marihuane. Inšpekcia zaistenú látku, ako aj ďalšie podrobnosti vyšetrovaného prípadu nekomentuje.

"Pri zadržania sa aj priznal," dodáva Keratová. Hoci vyšetrovateľ inšpekcie navrhoval väzbu, tento návrh nakoniec neprešiel a policajt je stíhaný na slobode. "V súčasnosti je už obvinený. Nadriadený už začal konanie vo veci jeho prepustenia," hovorí Keratová.

Pozrite si reportáž redaktora Richarda Bolješika:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy