Skoro jasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Vyhrážky a nadávky. Košický poslanec Ihnát má strach o život
Zdielať na
Krimi

Vyhrážky a nadávky. Košický poslanec Ihnát má strach o život

KOŠICE / Košický poslanec Miloš Ihnát má strach o život. Vo svojej schránke našiel výhražný list. Pod ním podpísaný je Islamský štát. Prípadom sa zaoberá polícia.

Miloš Ihnát našiel list v schránke v stredu večer. Obsah ho vyľakal, vec oznámil na polícii. "Prečítal som to a vyhodnotil ako vyhrážanie sa," hovorí poslanec.

Nadávky a vyhrážky

V liste písanom rukou Ihnáta oslovujú nadávkami a vyhrážajú sa mu. "Skončíš ako tí z Hlavnej," adresuje mu anonym. Poslanec tvrdí, že list môže súvisieť s nedávnou kauzou bitky bratov Paškovcov, ktorá sa odohrala na Hlavnej ulici.

"Nepriamo môžem povedať, že to spájam. Vyhodnotil som ten list, že je to vyhrážanie pre mňa a tak som navštívil políciu. Hneď ráno som podal trestné oznámenie," dodáva poslanec Miloš Ihnát.

Trestné oznámenie

"Polícia prijala oznámenie pre podozrenie z trestného činu nebezpečného vyhrážania. Obsah oznámenia preveruje, vyhodnocuje a v zákonnej dobe rozhodne o ďalšom postupe," uviedol hovorca košickej krajskej polície Alexander Szabó.

"Môže to byť aj sranda si povedzme, ale v tejto situácii to pre mňa sranda nie je. Som verejný činiteľ a pred nedávnom zbili poslanca mestského zastupiteľstva neznámi páchatelia. Takže jedno mi to úplne nie je," dodal Ihnát.

Pozrite si priloženú reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy